Living Barcelona Vs Barcelona GO!

Written by on Juliol 23rd, 2014 // Filed under

Com fer un vídeo promocional d’una ciutat gastant un dineral de l’Ajuntament de Barcelona (o sigui, de tots els Barcelonins) i acabar sent la vergonya de la música, el món audiovisual, els Barcelonins, els catalans…i de tothom en general! I que, a més a més, per acabar de girar la roda, surtin vídeos promocionals com xampinyons fets per persones de carrer milions de vegades millors i infinitament més dignes (cosa no gaire complicada, tot s’ha de dir)

Això és el que ha passat amb l’últim vídeo promocional de la ciutat de Barcelona; per començar, han compost una “super” cançó trilingüe (català, castellà i angles) amb un nivell de cutrisme que no valdria ni per Eurovisión. Això si, la cançoneta s’enganxa que no vegis….living in barcelona style..nananana… un horror! A això se li ha d’afegir el recorregut d’una noia estupenda i superhappyflowers” per la ciutat de Barcelona…bé, una versió edulcorada i nyonya de la ciutat que no enganya a ningú. Total, jutgeu vosaltres mateixos i no m’odieu gaire quan se us enganxi la cançó: https://www.youtube.com/watch?v=tOOebCr5xJA

I aquí arribem a la part interessant:  “Barcelona GO!”,  el vídeo de Rob Whitworth, un crack! Impressionant! L’ajuntament de Barcelona hauria de reclamar els diners del “Barcelona style” i dona’ls hi a aquest noi...se‘ls ha guanyat!

A veure si aprenen pel pròxim any…