KAPAP Street Defence

Vídeo promocional per a KSD Kapap & Close Combat Girona. El Kapap, la revolució en defensa personal, aterra a la ciutat de Girona. Catxalot ha volgut estar al costat d’aquest jove, que com nosaltres, intenta fer-se un lloc al mercat laboral fent allò que més li agrada. Una forma fàcil, eficient i contundent de defensar-te.

Per a més informació el podeu trobar aquí o a la seva pàgina de facebook.

 

 

Octubre 18th, 2014

Jet Ski Llançà

Vídeo promocional de Jet Ski Llançà. Jet Ski Llançà és una empresa de lloguer de motos d’aigua ubicat al port de Llançà. Jet Ski Llançà ofereix excursions per el Cap de Creus o la possibilitat de conduir la moto d’aigua a través d’un circuit. No es necessita cap mena de llicència per tal de conduir-la.

Juliol 11th, 2014

Sarsuela catalana “Cançó d’Amor i de Guerra”

Aquí teniu una petita pinzellada de la sarsuela catalana “Cançó d’Amor i de Guerra” que la Coral del GEiEG va representar el passat 1 de juny al Teatre Municipal de Girona. Aquesta va formar part del X Festival de Música Solidaria de Girona en benefici de l’AMARG (Associació de Malalts Renals de Girona).

Catxalot Studio va enregistrar tot l’esdeveniment i el va entregar en format DVD al GEiEG.

Juny 10th, 2014

MUNTMY

Vídeo sobre una actuació espontània a la ciutat de Girona, amb Abril Montmany (veu) i Màrius Montmany (guitarra) interpretant la cançó d’Adele. Amb l’agraïment especial a l’Ajuntament de Girona i als vianants de la ciutat.

Maig 18th, 2014

NEW LIFE CONCEPT

Catxalot Studio ha enregistrat un parell de vídeos per l’empresa New Life Concept. Aquesta empresa ha creat un nou model de construcció que et garanteix qualitat, un alt nivell de confort, un preu ajustat, una baixa hipoteca energètica, un baix cost de manteniment, versatilitat, una gestió única d’instal·lacions i les claus en mà en 3 mesos. Per a més informació visiteu la seva web.

Catxalot Studio en va fer aquest vídeo que us mostrem i també el vídeo del dia en què ho van innaugurar. El podeu trobar a la seva web oficial.

 

Maig 17th, 2014

50a PUJADA ALS ÀNGELS

Vídeo promocional de la Pujada a Peu al Santuari de la Mare de Déu dels Àngels que organitza el GEiEG (Grup Excursionista i Esportiu Gironí).

THE BLACKISS

Tens un grup de música? Contacte amb nosaltres si vols que el teu art passi a la posteritat. Des de Catxalot contem amb tots els mecanismes tècnics per un òptim enregistrament de directes i acústics. En aquest cas, us presentem un popurri musical del grup gironí The Blackiss.

LLEURESPORT

Vídeo resum del Lleuresport 2012-2013, el Parc Infantil de Nadal de Girona que any rere any organitza el Grup Excurcionista i Esportiu Gironí (GEiEG).

Page 1 Show More Post11 Posts left