Gràcies a l’esforç de Klassmark i al nostre des de Catxalot, hem pogut desenvolupar un briefing interactiu 2.0. Un nou format audiovisual que apropa als participants totes les característiques de la cursa. Una informació de vital importància, que sovint quedava en un segon terme. Es tracta d’un producte que neix amb el nostre segell, ja que hem estat els primers en desenvolupar aquesta idea. Compta en nosaltres si vols oferir aquest servei als teus corredors. Ara, cap d’ells tindrà l’excusa de no conèixer les exigències del recorregut.

El primer dels briefings correspon al recorregut de la Montserrat Skyrace, una carrera de muntanya que transcorre per un dels llocs més emblemàtics de Catalunya. L’exigència tècnica del recorregut evidencia la importància del vídeo, ja que ressalta informació indispensable pel corredor. Al presentar-li d’una manera innovadora t’assegures que tots ells rebin les pautes partiments abans del tret de sortida. Al lloc web montserratskyrace.com trobareu tota la informació d’aquest esdeveniment esportiu.

El segon exemple és el briefing interactiu de la Cursa Nocturna de Rocacorba. En aquest cas, els participants van lluitar colze a colze al llarg de 25 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell acumulat. I a més, ho van fer desafiant la obscuritat. Podeu trobar tota la informació a cursanocturnaderocacorba.com.