Tens un grup de música? Contacte amb nosaltres si vols que el teu art passi a la posteritat. Des de Catxalot contem amb tots els mecanismes tècnics per un òptim enregistrament de directes i acústics. En aquest cas, us presentem un popurri musical del grup gironí The Blackiss.

Aquest format audiovisual és un suport essencial per poder concretar nous concerts, ja que realça la personalitat de la banda en directe. No obstant, estem a la vostra disposició per qualsevol mena de producció audiovisual, des d’un vídeo-documental fins al videoclip més surrealista. Deixeu volar la vostra imaginació i nosaltres farem la resta.

The Blackiss volia presentar en societat el seu directe més festiu en un document àgil i dinàmic , però que alhora ressaltés la seva versatilitat dalt d’un escenari. El resultat ha estat aquest viatge entre el mestissatge dels diferents estils musicals en què es desenvolupa a la perfecció el grup gironí. Esperem que aquest vídeo obri la porta de la curiositat al gremi musical i els puguem veure en nous escenaris.